Om oss

Som flyttproffs är vi ett välkoordinerat arbetslag på Lidingö med fullt fokus på att hjälpa kunder att smidigt och lite snyggt lämna sina gamla domäner samt enkelt och snabbt installera sig i de nya. Å ena sidan ett simpelt arbete, å andra sidan ett nobelt uppdrag – vi trivs med båda delar och tar dem på största allvar.

Vi gör flytt och transport enkelt för er

Det stora beslutet att flytta leder till massor av små beslut, för den som ska genomföra själva flytten. T.ex. att varje liten pryl och pinal ska hamna rätt och inte gå sönder på vägen dit. Vi som flyttproffs är så drillade i den biten att det arbetet går både snabbt, enkelt och säkert. Ju mer av flytten vi hjälper er med, desto mer kommer vår kompetens till er nytta, så ni kan ägna mer tid och kraft åt det ni gör bättre och trivs mer med.

Vi förenklar flytten för er genom att noga lyssna på era flyttbehov. Ibland handlar det bara om att utan krångel flytta några saker från en plats till en annan, som när singelhushållet flyttar till ny lya. Andra gånger om att bidra till en smidig övergång för alla som berörs, som när en större familj eller ett företag på något smidigt sätt ska byta geografisk plats, samtidigt som vardagen ska fungera.

Flytthjälp med säker hand

Mycket av att lägga flyttandet på en flyttfirma handlar om att bespara sig själv kånkande men också stress och press. För de flesta handlar trots mindre om att flytta ett antal anonyma föremål från punkt A till B och mer om att flytta sin tillvaro – sitt privatliv eller företagsliv. Och därför måste vår flyttservice vara säker.

Vi vet att det inte bara är bohagets bestick eller en säng vi flyttar – vi flyttar förutsättningar för att äta och vila, så att folk kan njuta av hemlagat eller slänga upp fötterna efter en lång dag. Vi flyttar inte bara företagets skrivbord och maskiner – vi flyttar förutsättningar för att producera varor och tjänster, så att företaget kan fortsätta hålla sig framme på marknaden.

Som flyttfirma på Lidingö lyfter vi en hel del från axlarna från den vi flyttar åt, men samtidigt ser vi till att flytta under heltäckande försäkringar och solida krediter. Händer något trots att vi vår yttersta varsamhet och skicklighet, så har vi säkrat att vi kan täcka för det mesta som, mot förmodan, skulle kunna gå snett.

Pandemitider

Apropå säkerhet så bjuder dessa tider på lite extra utmaningar, både för våra kunder och oss själva. Covid-19/Corona härjar medan flyttarna ändå måste gå. Så vi är noga med att följa de riktlinjer som fastställs av Folkhälsomyndigheten. Bland annat att vi ser till god handhygien, att vi håller avstånd så gott det går och att vi inte skickar flyttfolk som bär på symtom på sjukdomen.