Flyttstädning på Lidingö

Flyttstädning är en naturlig tilläggstjänst till flytthjälpen. När vi ändå tömmer er bostad eller lokal så kan vi också göra den ren, fin och klar för nästa invånare att flytta in. Det betyder att vi ser till att lägenheten blir så pass ren att den utan problem klarar sig genom städbesiktningen. Om det ändå blir någon anmärkning så åtgärdar vi direkt och utan diskussion – ni ska inte behöva er över vad som lämnas över till nya invånarna.

Flyttstädning med kunden i fokus

Flyttstädning hör alltså de tjänster som folk oftast frågar efter hos vår flyttfirma på Lidingö, i samband med sin flytt. Verkar som om de flesta anar mödan med att flyttstäda och att göra sig extra vändor till gamla stället för den skull.

Låt oss stå för putsandet och fejandet. Inte bara för att ni ska slippa, utan också för att det ska bli så där professionellt städat som bara utbildad städpersonal med effektiva metoder, rätt redskap och branschens bästa rengöringsmedel kan åstadkomma.

Vi städar dessutom miljömedvetet. Riktigt rent ska det förstås bli, men inte på miljöns bekostnad. Så vi håller oss till metoder som slösar minimalt med vatten, el och rengöringsmedel. Och rengöringsmedlen väljer vi med omsorg – de måste alla hålla hög miljöklass.

Detta ingår vid all flyttstädning

Tillval till flyttstädning

Flyttstädning till halva priset? Sök RUT-avdrag!

Privatpersoner som anlitar oss för flyttstädning kan vara berättigade till RUT-avdrag, vilket innebär att flyttstädningen kan bli hälften så dyr. Behövs hjälp med att fylla i ansökan rätt? Kontakta oss, så hjälper vi er med det.

Få en kostnadsfri offert för flyttstädning

Slipp överraskningar – ta in offert redan idag. Här kan ni begära offert, så ni får underlag som hjälper er framförhållning och planering.

Skicka din förfrågan

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.